Kijk & Praat mee: Dit Zegt Je Persoonlijkheid Over Je Interieur!

DOWNLOAD MIJN BOEK CONTEMPORARY CHIC

Persoonlijkheid in het interieur

Wist je dat je persoonlijkheid onlosmakelijk verbonden is met je interieur? Ben jij iemand die best veel geld heeft geinvesteerd in z’n interieur en toch kijk je rond met een ontevreden gevoel? Ben jij iemand die niet zo goed weet welke woonstijl het beste bij je past en mis je persoonlijkheid en warmte in je interieur? Ben je iemand die rust, ruimte en orde in huis wil maar in plaats daarvan achtervolgd word door leegte, kilte en saaiheid? Ben je iemand die houd van kleur, verandering, kitsch maar maakt je eigen villa kakelbont geen muziek meer. 

Wat zegt je interieur over je persoonlijkheid?

Hoe zorg jij ervoor dat je persoonlijkheid tot uiting komt in je interieur? Wist je dat 
je persoonlijkheid onlosmakelijk verbonden is met je interieur?
In deze aflevering van Home Stories gaan we het hebben over de 4 
(woon)persoonlijkheden en hun woonsmaken!

Ik ben super enthousiast om jullie een samenvatting te geven van de 4 woonprofielen 
die ik in mijn adviezen gebruik. Zodat ik mijn klanten kan helpen om zichzelf beter te
leren kennen en hun persoonlijkheid te vertalen in hun interieur.

Interieur persoonlijkheid & psychologie: Gems

Ik heb in 2015 een product ontdekt genaamd Gems. Dat is een tool dat ontwikkeld is door Dani Johnson. Zij is toevallig ook mijn business en lifestyle coach/mentor en ik heb veel successen in mijn leven aan haar te danken.

In de vorige live uitzending hebben wij het gehad over het belang van mindset in je interieur. Mindset is een set aan gedachten, emoties en overtuigingen die je handelen en resultaten bepalen. Je persoonlijkheid is daar een belangrijk onderdeel van.

Wat ik vandaag graag wil doen is deze 4 woonprofielen met jullie behanden en toelichten hoe ze verbonden zijn met je interieur. Are you ready?

Bedankt voor het meekijken. Home Stories word elke week live om 20:30 uitgezonden op www.fb.com/whitehousedecorations. Kijk en praat je volgende week weer mee?  Ik ben erg benieuwd wat je van deze uitzending vind. Laat het mij hieronder weten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DOWNLOAD MIJN BOEK CONTEMPORARY CHIC

whitehousedecorations.nl draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders