Herfstdecoratie: Simpele Tips & Inspiratie Voor Meer Sfeer In Huis

DOWNLOAD MIJN BOEK CONTEMPORARY CHIC

Herfstdecoratie

De dagen worden korter en donkerder, het is weer herfst.. Voor sommigen een van de mooiste seizoenen die er is. Tijd om al dat mooi’s in huis te halen!

Herfstdecoratie is stylen met de sieraden uit de natuur.

De herfst is een van de mooiste seizoenen van het jaar. Je ziet zoveel mooie warme kleuren buiten…geel, orange maar ook paars, rood en groen. De natuur is daarom de plek om leuke herfst decoratie te verzamelen voor je interieur. Dat kan heel simpel door een mooi veldboeket te maken van takken met bessen, gedroogde hortensia’s,  wilde appeltjes en natuurlijk wat groen voor de vulling. Super gezellig voor de koude en regenachtige herfstdagen..

Maak een mooie herfstkrans

Ik zal meteen even wat opbiechten. Weet je dat ik nog nooit zo een krans gemaakt heb. Ik loop al langer met het idee om dat te doen maar het komt er maar niet van. Terwijl ik dit schrijf, bedenk ik mij dat het leuk zou zijn om een Facebook live te doen daarover…. Maar goed! Effe terug..

Een mooie herfstkrans doet het altijd goed. Zorg ervoor dat je voldoende natuurlijke materialen gebruikt. Hoe authentieker je decoratie eruit ziet, hoe meer impact het heeft.

Ik hou persoonlijk heel erg van de uitstraling van mos. Als ik een krans zou maken zou ik dat zeker in de basis gebruiken. Het mooie van dit materiaal is dat je het in de herfst, winter en lente kunt gebruiken. Elk seizoen bevestig je iets anders op de groene (mos) basis van je krans.

Ik heb even voor jullie rondgekeken naar een simpele tutorial hoe je zo een herfstkrans kunt maken. Ik heb een erg leuk filmpje voor jullie gevonden!  In dit filmpje leer je om zelf een mooie herfstkrans te maken

Laat je even weten of het gelukt is?

Herfstdecoratie en -styling met pompoenen en kalebassen.

Ik ben eigenlijk niet zo een fan hiervan. Dat komt omdat de meeste mensen deze decoratie vaak op een tuttige manier gebruiken. Dat is jammer, omdat er genoeg smaakvolle manieren zijn om pompoenen en kalebassen te gebruiken als herfstdecoratie.

Ik heb onlangs een Facebook live  gepost waar ik de styling doe voor een verjaardag. Het thema is herfst. In dit filmpje gebruik ik een paar pompoenen en courgette in mijn decoratie.

Ik ben benieuwd welke herfstdecoratie jij in huis hebt? Deel het in het commentaarveld hieronder.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DOWNLOAD MIJN BOEK CONTEMPORARY CHIC

whitehousedecorations.nl draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders