Restaurant inrichten: Toen Deze Designer De Zwolsche Cupcake Zaak Binnenliep Veranderde Alles. - whitehousedecorations.nl

DOWNLOAD MIJN BOEK CONTEMPORARY CHIC

Ken je het gevoel dat je ergens binnenloopt en denkt: “Er klopt iets niet!” Ik heb het dan niet zozeer over de mensen, maar meer over het interieur. In dit geval liep ik langs een pasgeopende cupcake zaak. Ik woonde daar vlak in de buurt en had al flink wat bedrijvigheid daar gezien. Maar toen ik, op die bewuste dag, daar langs liep was alles inmiddels klaar.   Ik keek vol verwachting naar binnen en voelde iets wat ik wel vaker in mijn bestaan als designer gevoeld heb. Ik voelde een soort leegte….het gevoel dat er iets fundamenteel miste. Ik had ook met die ondernemer te doen. Werk je zo hard en dan is het resultaat het net niet….   Ik moest dit bespreken met de eigenaar. Ik stapte op haar af en gelukkig snapte zij het wel. Ik besloot om haar te helpen met de zo nodige finishing touch. In dit filmpje laat ik je het spetterende resultaat zien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DOWNLOAD MIJN BOEK CONTEMPORARY CHIC

whitehousedecorations.nl draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders