Achtertuin inspiratie: van afval tot hippe tuin! - whitehousedecorations.nl

DOWNLOAD MIJN BOEK CONTEMPORARY CHIC

Achtertuin ontwerp

Achtertuin zelf ontwerpen met klein budget

Wist je dat je heel veel kunt besparen op het inrichten van je achtertuin? In dit project laat ik je zien dat door creatief hergebruik van materialen je een fantastisch resultaat kunt neerzetten. In dit project is meer dat 75% van de materialen recycle! Goed voor je portemonnaie en het milieu. 🙂

Achtertuin overkapping

Bij een mooi huis hoort natuurlijk ook een smaakvolle overkapping. Zelfs in een achtertuin die niet zo groot is, zijn er vaak veel mogelijkheden. Voor het maken van deze overkapping heb ik oude vrachtkisten uit elkaar gehaald. Wat een klus was dat zeg! Maar dan heb je ook wat…

Deze houten planken zijn gebruikt om stoere balken mee te maken. Hierdoor krijgt de overkapping een mooie robuuste uitstraling. Daarnaast is een oude pergola gedemonteerd en gebruikt voor een deel van de constructie. Recyclen was nog nooit zo leuk geweest!

Achtertuin kindvriendelijk

Natuurlijk is er ook aan de kids gedacht. Ik heb een mooie zandbak via marktplaats gekocht en in een mooie grijstint geverfd. Daarnaast is er voor het hele gezin een mooie loungebank gemaakt van o.a. 5 cm dikke multiplex platen. Dat spul lag gewoon in een afvalcontainer!? Van afval zo de achtertuin in….

Tuin ideeën voor iedereen

Dit kan iedereen! Echt waar… De planten kun je allemaal van marktplaats halen. Of je verplaats en hergebruikt jou eigen planten. Tuinmeubels kun je vaak ook makkelijk scoren op een 2e hands site of de kringloopwinkel.

Kom je er zelf toch niet uit? Ik kan je zeker helpen. Ik ben geen hovenier, maar heb genoeg creatieve ideeën. Ik help je graag. Neem nu contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben erg benieuwd naar jou tuin wensen! Wat zou je anders willen in je achtertuin? Wat frustreert je in je huidige tuin? Heb je specifiek tuinadvies nodig? Stel je vragen in het commentaarveld hieronder zodat wij elkaar kunnen helpen!.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DOWNLOAD MIJN BOEK CONTEMPORARY CHIC

whitehousedecorations.nl draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders