Huis verkopen? Deze woning stond 5 jaar te koop en toen gebeurde dit! - whitehousedecorations.nl

DOWNLOAD MIJN BOEK CONTEMPORARY CHIC

Huis verkopen?

Je wil je huis verkopen? Het liefst zo snel mogelijk natuurlijk! Misschien heb je al een paar keer meegedaan aan de openhuizen dag. Je hebt zelfs je lekkerste appeltaart gebakken. Maar die koper lijkt maar niet onder de indruk te zijn van al jou inspanningen. Dat is erg frustrerend! En kan voor veel onzekerheid en stress zorgen, zeker als je woning al langere tijd te koop staat.

Waarom koopt niemand mijn huis?

Dat is een hele goeie vraag! Als iemand daar het perfecte antwoord op wist dan waren alle huizen die te koop staan al verkocht. Maar er zijn zeker wel tips die ervoor kunnen zorgen dat je je huis snel kan verkopen. Ik heb je eerder  50 tips om je huis sneller te verkopen gegeven. Daarnaast is het belangrijk dat je samen met je makelaar de juiste prijs bepaald voor je woning. En nog belangrijker een effectief aanvalsplan met hun bespreekt. Vraag altijd wat zij gaan doen om je woning snel te verkopen. Het liefst onderbouwd met succesvolle praktijk voorbeelden.

Help mijn huis word niet verkocht!

Dat is precies wat een van mijn klanten voelde voordat hij mij om hulp vroeg. Hij wilde zo graag zijn huis verkopen, zodat hij verder kon met zijn leven.  Zijn woning stond al 5 jaar te koop! Zelfs na een aanpassing in de prijs wilde zijn woning maar niet verkopen. Hij besloot mij te benaderen om zijn huis in te richten voor de verkoop. Ik ben voor hem aan de slag gegaan. In het bovenstaande filmpje zie je de oude situatie en de situatie na de verkoopstyling. En wat denk je? Zijn woning is binnen 3 maanden gekocht!

Wil je je jouw huis ook sneller verkopen? Of ken je iemand die zijn woning te koop heeft staan en een snelle verkoop wil?

Ik ben benieuwd wat je allemaal al gedaan hebt om te zorgen voor een snelle verkoop. Deel het hieronder.

2 reacties op “Huis verkopen? Deze woning stond 5 jaar te koop en toen gebeurde dit!”

  1. Met de stress van de verkoop van een huis heb ik genoeg ervaring. Ik heb uiteindelijk wel succes gehad met het inschakelen van de sociale media. Ik heb je tips doorgemaild naar mijn zwager. Die zit nu – NB ook nog eens in de corona-crisis- met een huis dat moet worden verkocht.

    1. Hi Isabel, Hoe gaat het? Bedankt voor je reactie en het delen van mijn tips. Wat vervelend dat je zwager zijn huis nog niet heeft kunnen verkopen. Heb je enig idee waar dat aan ligt?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DOWNLOAD MIJN BOEK CONTEMPORARY CHIC

whitehousedecorations.nl draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders