Zwart wit interieur: 15 x simpele Tips, Inspiratie en Ideeen.

DOWNLOAD MIJN BOEK CONTEMPORARY CHIC

Bewerken Zwart wit interieur woonkamer.

Zwart wit interieurs kom je de laatste jaren steeds vaker tegen. Ik ben op Facebook lid van heuse Faceboek groep genaamd: Zwart wit wonen modern scandinavisch. Deze 22500 leden zijn allemaal hardcore fans van deze interieurstijl. De ene na de andere woonkamer passeert de revue. En geef ze eens ongelijk. Zwart wit interieurs zijn tijdloos en flexibel. Daarnaast is er voor elk budget iets te vinden in deze woonsfeer.

Zwart wit interieur gezellig maken?

Ondanks het enthousiasme zie ik toch regelmatig veel vragen. Enkele voorbeelden:

 • Help! Ik ben opzoek naar een leuk vloerkleed maar kom er qua kleur niet ui
 • Hoi allemaal..wat hebben jullie op jullie planken aan de muur staan?ik ben een beetje inspiratie loos..
 • Advies gevraagd! Ik heb nu een week de sleutel van mijn huisje en ik ben nu druk aan het schilderen. Er ligt ook al een nieuwe vloer in. Ik twijfel nu wat voor kleur plint ik in de keuken wil. De kozijnen wil ik denk zwart maken, doen of niet


Blijkbaar is het toch vrij lastig hoe je een zwart wit interieur creëert waar je helemaal tevreden over bent. In dit filmpje geef ik daarom een paar tips hoe je deze sfeer kunt creëren in je interieur.

Zwart wit interieur en hout.

Ga lekker achterover zitten en laat je inspireren door deze simpele tips. Het belangrijkste dat ik je kan meegeven als deze stijl bij je past is zorg voor voldoende spanning! Mix verschillende materialen zoals staal, hout en keramiek. Maar ook hard en zacht zoals breisels en beton. En zorg voor een lichte en stoere basis. Succes!

Ik ben erg benieuwd wat jou tips zijn voor een zwart wit interieur. Deel het in het commentaar veld hieronder. Onder de eerste 15 serieuze reacties verloot ik een Zwart Wit Woonpakket!

14 reacties op “Zwart wit interieur: 15 x Tips en Inspiratie!”

 1. Super mooie impressie van wat er mogelijk is met zwart-wit! Maar ik ben er ook voor om dit gewoon te combineren met Riviera Maison, ipv hen meteen de rug toe te keren… Dus, ik zeg polderennnnn 🙂

 2. Kelly Straver-Van Der Wereld

  Meerdere tips!
  – Vergeet de witte verf niet
  – Denk om je persoonlijke toch (zwart wit familie foto’s?)
  – Gebruik ook hout, echt alleen zwart wit kan wat kil worden

 3. Monica Kayadoe - Geneugelijk

  Werken vanuit een witte basis en voeg zwart toe als assessoires. zwart niet te erg laten overheersen.

 4. Jannieke Tuiten

  Een mooi interieur krijg je door dicht bij jezelf te blijven. Niet alles van anderen te kopiëren maar ook zelf dingen proberen en zelf uit te dagen! Pak maar een keer die kwast of bestel eens wat van die onbekende site!

 5. Hoi de basis rustig. Dus het liefst witte muren of een mooie lichtgrijs. En creeer met je accessoires een leuke mix tussen zwart en wit en evt hout of grijs. Kijk op pinterest voor leuke ideetjes of als je er echt niet uit komt: vraag interieuradvies van een expert.

 6. Gelske Koster

  Hou je huis lekker rustig met lichte muren, en zoek vooral het zwart wit effect in je accessoires.
  Maar ik ben ook van mening dat een beetje kleur ook geen kwaad kan en dat hoeft niet extreem te zijn, kleur krijg je al door een mooi bos bloemen of een plant!
  En vooral durf te proberen!

 7. Carlijn Blanker-Kappen

  Combineer verschillende materialen om te voorkomen dat het saai wordt. Daarnaast combineer en ‘breek’ ik het zwart/wit met acessoires in 1 andere kleur, nu turquoise. Denk bv aan een vaas, kaars, kussentjes etc.

 8. Brenda Hilarides

  Zwart en wit combineert erg mooi met houttinten. Bv. stoer steigerhout, of licht underlayment en maak een mix van trendy en hip scandinavisch met bv oude kringloopvondsten. Zo is de mix van hip zwart/wit mooi en warm tegelijk in combinatie met de verschillende houtsoorten en het is helemaal af als je er ook nog stoere groene grote planten aan toevoegt. Een bananenplant bv of een tabaksplant. Zelf hebben wij alle muren papiertjeswit en de kozijnen antraciet. Hiermee creer je al een mooie en rustige basis. Door toevoeging van de juiste accesoires wordt het een heerlijke ruimte. Helemaal mijn stijl!

 9. Inge grootoonk

  Heb lef!!! Durf out of the box te denken en kopieer niet letterlijk alles letterlijk van Pinterest, Facebook of woontijdschriften. Hou je interieur bij jezelf en voeg persoonlijke tinten toe, familie(erf)stukken , foto’s maar ook vooral eigen DIY projecten. En als laatste tip breek de kilte met houten accessoires en veel planten. Planten zijn helemaal hip en zorgen voor een gezellige/gezonde sfeer in huis!!

 10. Kies je voor een zwart wit interieur hou het minimalistisch. Accessoires vallen extra op, dus kies voor een paar eyecatchers en hou het verder rustig met houttinten.

 11. Lisanne Van den Hof

  Ik vind het zelf erg leuk dat je kunt leren van elkaar en dat er zelfs dingen voor elkaar gekocht worden en worden opgestuurd. In het apartementje waar ik woon komt ook zeker zwart wit voor en heb er zelf wat rosé goude dingetjes aan toegevoegd.

 12. Heb al een gedeelte roomwit met zwart maar nog lange niet tevreden.
  Ik kijk iedere dag voor meer info en heb nog een lange weg te gaan want ik wil alleen echt maar zwart wit zonder een andere kleur alleen bloemen met kleur.
  Een woonpakket zou geweldig zijn maar gun hem jullie allen

  Gr Riny

 13. Tabitha Bouwman

  Ik zou zeggen kies veel verschillende materialen,bv alle kussens op de bank wel in zwart /wit maar in verschillende stoffen,of juist wit hout met wit metaal of een ander mooi materiaal

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DOWNLOAD MIJN BOEK CONTEMPORARY CHIC

whitehousedecorations.nl draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders