DOWNLOAD MIJN BOEK CONTEMPORARY CHIC

Moderne Woonkamer In Je Huis!

Iedereen wil meegaan met zijn of haar tijd. Daar hoort ook een moderne woonkamer bij.

Moderne woonkamer

Het eerste wat bij mij opkwam toen ik dacht aan een “mislukte” moderne woonkamer, waren de beelden van witte steriele muren en hoekige designmeubels. Toch houd ik wel van modern. Je kunt immers er tegelijk ook alles aan doen om het gezellig te houden. Witte muren vind ik namelijk inderdaad wat kaal ogen, maar daarom probeer ik daar op een creatieve manier met decoratie, materialen en kleur mee om te gaan. Zo krijg je mooie contrasten en krijg je meteen een ander gevoel in huis.
moderne woonkamer wit
Makeover woonkamer Landsmeer

Creatieve contrasten

modern interieur hout
Nibourg Interieurs Zwolle

Ook al willen veel mensen het niet inzien, de moderne woonkamer met witte muren biedt heel wat mogelijkheden. Door de ogen van een kunstenaar gezien, zou ik zelfs durven zeggen dat niets zo erg inspireert als een wit doek. Wanneer wit je een beetje afschrikt, dan geef ik alvast deze goede raad. Beschouw die witte muren niet als een hinderpaal, maar als een kans om je eigen creativiteit de vrije loop te laten. Zo’n witte achtergrond is namelijk net wat je nodig hebt om de meubels en accessoires, die je zelf met zorg hebt uitgekozen, helemaal tot hun recht te laten komen. Contrast en diepte creëer je vooral door het gebruik van verschillende materialen. Materialen zoals vilt, bont, katoen en hout geven zorgen voor veel warmte in strakke interieurs.

Mijn favoriete styling ideeën en meubels

De tijd dat elke moderne woonkamer er wit en steriel uit moest zien, hebben we gehad. Zit je zelf nog een beetje verlegen om ideeën, dan is het nu tijd om aan de slag te gaan. Een woonkamer dient om in te leven, te genieten of gewoonweg te relaxen. Alles wat je hier een plekje geeft, moet zowel gemakkelijk zijn om in te zitten, te liggen of gewoon om te gebruiken.  Ik hou van  grote planten of bloemstukken in een modern interieur. Mooie strakke of juist klassieke lampen doen het ook goed in dit sfeerbeeld. Een open haard of bio-ethanol haard geeft deze ruimtes niet alleen klasse en allure maar ook letterlijk en figuurlijk veel warmte.

moderne woonkamer haard

Natuurlijke decoratie voor een warme moderne woonkamer

Wie het koud heeft, zet de verwarming aan. Zo simpel lijkt het soms, maar een echt warm gevoel vanbinnen, dat krijg je wanneer je kiest voor natuurlijke materialen in natuurlijke kleuren. Ik heb net al het een en ander genoemd. Maar wat dacht je van beelden of kandelaars uit gebakken klei, luxe stoffen zoals satijn en zijde en persoonlijke wanddecoratie.

Hierdoor krijgt je woonkamer een personal touch en is het duidelijk dat jij hier woont. Tegelijk laat je zien dat je graag de moeite neemt om het je huisgenoten en je gasten zoveel mogelijk naar hun zin te maken. Door met mooie en natuurlijke producten te werken, haal je altijd het beste in huis.

Moderne woonkamer warm

Zou jij in een moderne woonkamer kunnen/willen wonen? Waarom wel of waarom niet? Deel je mening in het reactieveld hieronder.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DOWNLOAD MIJN BOEK CONTEMPORARY CHIC

whitehousedecorations.nl draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders