Ibiza Chic In Amsterdamse Portiek Woning. - whitehousedecorations.nl

DOWNLOAD MIJN BOEK CONTEMPORARY CHIC

Ibiza Stijl In Je Interieur: Voor & Na!

Wil jij de zon meer in huis halen en dat fijne vakantiegevoel opnieuw ervaren? Dan is een Ibiza interieur zeker iets voor jou. In deze video laat ik je zie hoe ik dat gedaan heb voor een van mijn klanten. 


Je kent het wel…zonnige en lichte interieurs, natuurlijke materialen, verweerd hout, comfortabele kussens, schelpen en etnische prints. Kortom volop genieten van de bohemian look van het Spaanse eiland. Een Ibiza stijl interieur kun je creëren met naturel tinten of juist met een mix van opvallende kleuren en prints. In dit project heb ik gekozen voor het eerste, maar dan wel met een subtiel snufje kleur… Kijk zelf maar!

2 reacties op “Ibiza Chic In Amsterdamse Portiek Woning.”

  1. Ik heb kleine woonkamer met openkeuken en grote ramen over de hele breed van de woonkamer. Ik heb tot later in de avond veel zonlicht. Mijn appartement zit richting Westen/ zuiden. Ik heb plisse gordijnen licht grijs maar door de zonlicht zien ze bijna wit van kleur. Ik ben erg aan twijfelen over de kleur. Ik wil dat de ruimte grote maakt en dat de kleur in de muur niet saai wordt door genoeg zonlicht die binnen valt maar ook niet te druk wordt. Ik twijfel over , 1 kleur voor hele woonkamer of 2 kleuren verven of 1 muur verven en de andere muur behang voor accent. Danielly

    1. Hi Danielly, Hoe gaat het? Bedankt voor je comment! Ik heb je bericht gemist zie ik. Excuus! Heb je nog hulp nodig? Gr Ryan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DOWNLOAD MIJN BOEK CONTEMPORARY CHIC

whitehousedecorations.nl draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders