DOWNLOAD MIJN BOEK CONTEMPORARY CHIC

Woonkamer inrichten in grijs , wit en bruin

Woonkamer inrichten in naturel tinten is al jaren populair in vele interieurs. De afgelopen jaren zie je heel veel grijstinten voorbij komen op de Hollandse muren. Helaas gebeurt dat soms net iets te ondoordacht. Het gevolg is dat je veel doorsnee interieurs krijgt. Dat is jammer! Want juist met grijstinten kun je een woonkamer zoveel karakter geven. In de onderstaande interieur make over video heb ik grijs subtiel gecombineerd met wit en bruin. Ik zal aan de hand van dit project je een paar do and don’t geven.

Woonkamer inspiratie: Basic & Modern

De bewoners van deze woning wilden een warme moderne en basic sfeer hebben. Ik heb gekozen voor veel wit omdat deze kleur perfect past in een moderne inrichting. De kleuren grijs en bruin zijn een rustige aanvulling voor deze lichte basis. De materialen en vormen kenmerken zicht door heldere lijnen met hier en daar een klassieke twist. Deze eenvoud past perfect in het lichte en basic sfeerbeeld.

woonkamer inrichten

Moderne woonkamer meubels

De meubels die ik in dit ontwerp gebruikt heb zijn modern of modern gemaakt. De salontafeltjes hebben een strakke uitstraling, maar voelen niet kil aan. De eettafel is basic. Door deze te combineren met de crème kunststof stoelen word het geheel fris, licht en een tikkeltje industrieel. De oude grenenkast heb ik wit geverfd, waardoor het nu beter past. Je woonkamer inrichten met verschillende meubels is geen probleem, maar zorg wel voor eenheid in sfeer, stijl of kleur

Inrichting en decoratie

Kenmerkend voor een basic interieur is de minimalistische decoratie. In dit ontwerp heb ik heel zorgvuldig de decoratie gekozen. De grijze kandelaars zijn stoer en stijlvol tegelijk. Hetzelfde karakter zie je terugkomen in de vaas op tafel. De kussens en overige accessoires zijn simpel, maar door de kleurstelling geven ze toch iets chics aan dit interieur. Gebruik dus vooral geen hysterische accessoires, maar hou het rustig qua kleur en vorm. Bekijk hier enkele foto’s van dit project.

Wat vind jij onmisbaar in een moderne basic inrichting? Deel jou ervaringen en tips in het commentaarveld hieronder.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DOWNLOAD MIJN BOEK CONTEMPORARY CHIC

whitehousedecorations.nl draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders