Groots wonen voor de kleine beurs. - whitehousedecorations.nl

DOWNLOAD MIJN BOEK CONTEMPORARY CHIC

Het is alweer een tijd geleden dat ik een enquête afnam om onder andere mijn doelgroep beter in kaart te brengen. In een van mijn vorige blogs heb ik toen uitgebreid stilgestaan bij de resultaten van dit onderzoek.

Een van de dingen die naar voren kwamen was dat veel mensen hun interieur wel willen aanpakken, maar vaak een financiële drempel ervaren.

Speciaal voor die groep mensen schrijf ik deze blog over betaalbaar wonen. Maar ook mijn doelgroep, de vrouwelijke levensgenieter met een bovenmodaal inkomen, zal dit misschien interessant vinden. In deze economisch barre tijden zit immers iedereen wel een beetje op de knip. Maar goed, hier komen mijn tien budget woontips!

1. Verf

Komen die muren ook wel eens op je af? Een likje verf doet wonderen, dus geef ze een andere kleur.In deze blog vertel ik je hoe je de juiste kleur kiest

2. Wat schuift het?

Je zet je bank net even iets anders neer en vervolgens vraagt iedereen of je een nieuwe bank hebt. Herken je dit? Probeer het maar; een nieuwe indeling kan je interieur namelijk een hele andere uitstraling geven!

3. DIY

Misschien vraag je je af wat je nou weer gemist hebt. DIY? Do It Yourself! Dit is een naam voor allerlei creatieve en budget ideeën om je huis te pimpen. Via het internet vind je de leukste video- of blogtutorials.

4. Flowertainment

Ga eens naar een tuincentrum en kijk daar bij de aanbiedingen of de koopjeshoek voor leuke bloemen of planten. Schilder die oude pot waar je al jaren niks mee doet in een mooie accentkleur. Nieuwe plant erin en voilà!

5. Brandt er al een lampje

Een lampenkap in een andere kleur of vorm doet al wonderen.

6. Budget woonwinkels

Loop eens binnen bij Kwantum, Ikea of Action en laat je verrassen door het aanbod. Koop niet alles bij dezelfde winkel, maar varieer.

7. Spuit je rijk

Toen ik pas begon met mijn bedrijf deed ik vaak budgetprojecten. In de bedrijfsfilm die toen gemaakt werd kun je zien hoe ik een oude kroonluchter in een ander kleur spuit. Dit kan jij ook doen! Transformeer je oude kandelaars of accessoires en geniet van het resultaat!

8. Used Products

Tegenwoordig kun je verrassend leuke spullen vinden bij kringloopwinkels of op marktplaats. Doe hier je voordeel mee!

9. Aan de muur

Maak een groot schilderij voor aan de muur. Heb je de Picasso in jezelf nog niet gevonden? Beplak dan eens een groot stuk MDF met behang.

10. Showtime!

Koop eens andere kussens voor op de bank. Soms is een stapel mooie kussens op de grond, een dressoir of kast ook heel stijlvol. En vergeet ook niet je mooiste accessoires te laten zien!

Wat is jou budget woontip? Deel het hieronder met ons!

LET OP! Vergeet niet om het “Notify me of follow up comments via e-mail” vakje aan te vinken. Alleen dan krijg je namelijk een melding wanneer je een reactie ontvangt op je comment.

Stijlvolle groet,
Ryan

P.S. Deel dit artikel met je netwerk door op de facebook-, Twitter-, LinkedIn- of Google+knoppen te klikken links op je scherm.

6 reacties op “Groots wonen voor de kleine beurs.”

    1. Hi Shirley, Leuk om je hier te treffen. Fijn dat je iets aan deze tips hebt. And yes, I will keep on lifting people up with beauty!

  1. Hi Ryan, wat ik zelf wel een leuke tip vind, is als je een lelijke tafel/bedlamp hebt, je die in een giftback met of zonder print kunt plaatsen. Geeft net weer een andere sfeer aan de ruimte.

    Ik leer zoveel hier, en ik ga zeker iets doen met jou adviezen in mijn misschien toekomstige nieuwe woning.
    Love your site.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DOWNLOAD MIJN BOEK CONTEMPORARY CHIC

whitehousedecorations.nl draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders