Goede voornemens beginnen nu! - whitehousedecorations.nl

DOWNLOAD MIJN BOEK CONTEMPORARY CHIC

Terwijl iedereen druk bezig is met de plannen voor de feestdagen ben ik volop aan de gang een nieuwe weg in te slaan. Ik wil jullie daar graag meer over vertellen.

Whitehouse decorations bestaat inmiddels al weer 2,5 jaar. Het laatste jaar stond in het teken van de herpositionering van mijn bedrijf. Deze fase kwam in een stroomversnelling terecht na mijn bezoek aan de driedaagse training voor ondernemers. Ik heb hier veel waardevolle inzichten gekregen die ik voor een deel al heb geïmplementeerd.

Een van de eerste dingen die ik daar leerde is het goed in kaart brengen van je doelgroep. Om daar wat meer gevoel bij te krijgen heb ik een steekproef gedaan. Als het goed is hebben jullie deze enquête langs zien komen. Ik had toen beloofd je een samenvatting te geven van de resultaten. Hier volgen een paar highlights van dit korte onderzoek:

  • 76,7% van de respondenten is vrouw
  • 50,7%  van de respondenten heeft een leeftijd tussen de 21 en 40 jaar
  • De grootste groep verdient boven modaal
  • 90% heeft nog nooit van mijn diensten gebruik gemaakt, 83% zou het wel willen
  • De top vijf hobby’s van deze groep zijn: lezen, reizen, sport, muziek en koken
  • De meeste respondenten zoeken vooral sfeer en huiselijkheid in hun interieur
  • Het grootste obstakel om een passend interieur te verwezenlijken is geld. Op een gedeelde tweede plaats staan tijd en creativiteit
  • Het product waar de meeste behoefte aan is, is een makeover in een dag

Ik ben erg blij met zoveel waardevolle informatie. Maar mijn goede voornemen is dat ik het komende jaar nog scherper in beeld wil krijgen waar ik jou mee kan helpen, waar je van geniet en waar je gelukkig van wordt. Deze vernieuwde blog is hierin de eerste stap en heeft als uiteindelijke doel jou waarde te bieden zodat je nog meer kan gaan genieten van je (t)huis en dus ook het leven. Om deze blog nog interessanter voor jou te maken heb ik besloten jou te belonen. Lees hier meer…

Voor nu heeft de uitkomst van de enquête mij geholpen mijn doelgroep te bepalen.

Een korte omschrijving:

Je hebt stijl en geeft graag geld uit aan het goede leven. En dus ook aan wonen. Je bent vrouw, maar mannen zijn natuurlijk ook welkom! Grote kans dat je hoog opgeleid bent en boven modaal verdient. Je hebt interesse in moderne-  en klassieke woonstijlen en vindt woon- en leefomgeving erg belangrijk. Ambitie en carrière staan hoog in je prioriteitenlijst. Je houdt van mooie kleding, reizen en uit eten gaan en bezoekt concerten en musea. Kortom… de echte levensgenieter. Als je jezelf hierin niet herkent, ken je er vast wel minstens eentje!

En mag ik je dan nu een vraag stellen?

Met welk interieurvraagstuk zit je in je maag? Welke blogonderwerpen adviseer je mij? Welke woonoplossing heb je nu nodig? Vertel het mij hieronder in het comment veld!

Stijlvolle groet,
Ryan

5 reacties op “Goede voornemens beginnen nu!”

  1. Ryan, dank voor je open verhaal. Ik denk dat het spannend is om steeds een blogje te schrijven over een ruimte in een huis, bv het toilet, de jongens slaapkamer, de hal enz. Vanuit deze ruimte, een voor en na foto laten zien en schrijven over de wensen van de “bewoner” van de ruimte.
    Dan kan jij jou talent zichtbaar maken in welke waarde je mij als lezer zou kunnen bieden.
    Een groet & glimlach, Karin

    1. Dag Karin, bedankt voor je compliment! Heel goed idee van jou om elke ruimte langs te gaan en daarover te bloggen. Neem ik mee! Ik heb vaak de opmerking gehoord over voor en na foto’s. Ik denk dat het nu tijd is daar iets mee te doen. hopen dat ik nog weet waar de before foto’s zijn 😛 Gr Ryan

  2. Leuk idee van Karin, daar sluit ik me helemaal bij aan!

    Uit je enquête blijkt dat je doelgroep bovenmodaal verdient maar tegelijkertijd geld als het belangrijkste obstakel ziet om droomwensen te vervullen. Is het een idee om een serie te maken met telkens 1 kamer (of plek) gestyled in drie verschillende prijsklassen? Budget, ‘normaal’ en luxe? Als ik zo in je webshop kijk zie ik al prachtige accessoires die haast niks anders nodig hebben.

    En voor-en-na series zijn ALTIJD leuk!

    1. Hi Linda, jij daar?
      Zeker een goed idee Karin. Daar kan ik iets mee.
      Maar jou idee vind ik ook gaaf hoor. Even kijken welk heerlijk gerecht ik kan maken met deze mooie ingrediënten. even een vraag aan jullie allebei. Wat vind je budget, wat “normaal” ? Ben ik erg benieuwd naar. Gr Ryan

  3. Haha ik dacht al dat die vraag zou komen! Het hangt een beetje van de ruimte af, budget 0-500 euro? 500-1500 normaal en daarboven maak je het zo gek als je wilt. Ik wil best nog eens een keer die Versace Svarovskigordijnen voorbij zien komen (maar ik ga ze niet kopen, ik zeg het maar vast).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DOWNLOAD MIJN BOEK CONTEMPORARY CHIC

whitehousedecorations.nl draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders