De meeste mensen die nadenken over een interieur makeover hebben het idee dat ze hiervoor eerst een gigantische bak met geld moeten hebben. Begrijpelijk, want voor niets gaat de zon op.

 

Het kan alleen ook anders…

 

Heb je mijn blog of facebookpagina wel eens bekeken?
 Misschien is het je dan opgevallen dat ik je veel vragen stel. Ik wil namelijk weten wat je beweegt, wat je interesseert en wat je behoeften zijn. Hierdoor kan ik steeds gerichter jouw woonwensen vervullen. Al die creatieve ideeën en tips komen niet alleen van mij, maar ook van jouw reacties op de blog-artikelen of posts. En de reacties van anderen op jouw reacties, etc.

 

Dat is de kracht van samen…wonen!

 

Jouw bijdrage is waardevol voor de lezers van deze blog. Ik vind het prachtig om te zien met hoeveel enthousiaste woon- en levensgenieters reageren op de wooninspiratie die ik dagelijks deel op Facebook. Maar ik wil mijn relatie met jou een nieuwe dimensie geven!

 

Daarom geef ik gratis wooncadeau’s aan die mensen die actief zijn op deze blog. Onder het mom van alles is energie: wat je erin stopt, krijg je er ook weer uit.

 

• Wanneer je 25 comments hebt geplaatst, krijg je 1 STER en een gratis waardebon, ter waarde van €125 (te besteden in mijn webwinkel of te gebruiken voor mijn interieuradvies)
• Wanneer je 75 comments hebt geplaatst, krijg je 2 STERREN en een gratis waardebon ter waarde van €275 (te besteden in mijn webwinkel of te gebruiken voor mijn interieuradvies)
• En wanneer je 150 comments hebt geplaatst, krijg je 3 STERREN en een gratis waardebon ter waarde van €500 (te besteden in mijn webwinkel of te gebruiken voor mijn interieuradvies)

 

Het gaat hier alleen om comments die ook echt iets toevoegen aan het gesprek.
Dus bezoek deze blog regelmatig, kijk wat je bij kunt dragen aan het gesprek en plaats je comments. Zo investeer je eens op een andere manier in jezelf… en hebben anderen er ook baat bij!

 

Zullen we meteen beginnen?

Plaats hieronder je eerste comment en vertel me wat je van dit idee vindt. Onder de eerste 30 comments verloot ik een luxe accessoirepakket.

 

Stijlvolle groet,
Ryan

 

P.S. Vergeet niet dit te delen met je Facebookvrienden, Twittervolgers of Linkedin contacten!!

14 gedachtes op “Investeren in je interieur is investeren in jezelf.”

  1. Hi Marcel,

   Bedankt voor je comment. Dat is een goede tip, daar ga ik zeker iets mee doen. ik zie dat jij vooral met de technische kant van wonen bezig bent? Ik zou het leuk vinden als je daar iets over verteld. Gr Ryan

 1. Ik vind dit een zeer goed initiatief. Door de mening van je “followers” krijg je een goede indruk naar wat hen beweegt en haal je daar ook inspiratie uit. Daarbij vind ik het persoonlijk leuk om met een bedrijf en/of persoon mee te denken ipv platte reclame via facebook of andere kanalen. Ik ben zelf gek van accessoires en veranderd constant graag van alles in huis. Doordat wij enkel niet zo’n grote huiskamer hebben vindt ik het heel inspirerend om andere interieuren te bekijken en inspiratie op te doen. Zo heb je een wisselwerking van jullie naar de followers en van de followers naar jullie!

  1. Hallo Stefanie. Wat leuk dat je zo enthousiast bent. Er is hier volop inspiratie te vinden en ik zie uit naar jou bijdrage aan deze blog. Gr Ryan

 2. Wat een bijzonder idee Ryan! Ik hou van je stijl en bewonder de manier waarop je je ondernemerschap vorm geeft (als medebootcamper 🙂 en dit initiatief past daar helemaal bij. Samen…wonen, inderdaad! De binnenkijkers in december waren ook erg leuk (ik krabbelde terug na al die prachtige gestylde interieurs op Facebook) en het is heel inspirerend om te zien wat anderen doen met je tips en antwoorden op je vragen. Maar stiekem verheug ik me het meest op de kinderkamerstyling die ongetwijfeld binnenkort zal worden toegevoegd!

 3. Hallo Linda, Fijn om je hier te treffen 🙂 Ik ben blij dat de website eindelijk online is. er valt nog veel te verbeteren, maar de eerste stappen zijn gezet. Hoe gaan jou vorderingen?

  P.S. De foto’s van de kinderkamer komen snel, hopelijk nog voor de geboorte. Eerst een fotograaf regelen.

 4. Hallo Ryan,
  een blog die mensen uitnodigt om mee te denken, duidelijke formulering en pakkend geschreven. Wat ik mij afvraag… Je schrijft: ´Het kan ook anders…´ Bedoel je daarmee dat het anders kan door samen over styling etc. na te denken en te converseren? Dat styling mij geen bakken met geld hoeft te kosten als ik meedenk en comments plaats? Ik mis net het verbindende stukje tussen de eerste paragraaf en de rest van het blog.
  Goed bezig!

  Smakelijke groet

 5. Hi Paula,

  Bedankt voor je reactie! Mijn wens is om enerzijds om een inspirerende conversatie over wonen op gang te brengen. Anderzijds wil ik jullie de mogelijkheid bieden om interieuradvies of producten te verdienen door te investeren in deze conversatie d.m.v. het plaatsen van waardevolle comments. Op die manier investeer in jezelf en dus ook in je interieur. Is het zo duidelijker?

  Ik ben erg benieuwd waar jou frustraties, vragen, wensen enz liggen op woongebied?

 6. Hoi Ryan,

  ja, bedankt voor de verduidelijking! Wat mijn grootste frustratie is: de keuken. Ik kom ruimte te kort en alles staat volgebouwd met spullen. Aangezien ik heel veel in de keuken te vinden ben, is dit voor mij heel belangrijk.

 7. Dag Paula, Je bent een echte keukenprinces dus? Leuk, ik ben ook vaak te vinden in de keuken 🙂
  Ik ben een serie blogs aan het maken over de verschillende leefruimtes die je in een woning tegenkomt. Daar hoort de keuken ook bij. Ik zal daarin o.a reageren op jou vraag. Heb je meer vragen, laat het mij a.u.b. weten. Gr Ryan

 8. Wat een leuk idee zeg. Meningen van mensen zoals ik en jij. Ben namelijk ook van mening dat het restylen van een kamer geen duizende euros hoef te kosten. Ben toevallig hier beland en moet zeggen de blogg is erg leuk geschreven. Ben al benieuwd naar je volgende bloggs over de verschillende kamers. Heb in ons nieuwe huis 2 badkamers en nog geen idee wat ik ermee aan moet. Groetjes Mareike

  1. Dag Mareike,

   Bedankt voor je comment. Fijn te horen dat je deze blog waardeert. Je zegt dat je 2 badkamers hebt, maar niet zo goed weet wat je ermee aanmoet. Waar loop je dan precies tegenaan?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *