DOWNLOAD MIJN BOEK CONTEMPORARY CHIC

Koper in de hoofdrol!

Koper is al een tijd helemaal hot! In mijn vorige blog vertelde ik jou dat ik meer met video wil gaan doen. Dit is een onbekend gebied voor mij…en dat merk je! Hier weet een spontaan styling filmpje ter inspiratie voor je interieur. Ik laat je zien hoe je een koperen vaas kunt stylen. Laat mij weten wat je van dit simpele filmpje vind. Als nog meer inspiratie zoekt voor je interieur dan is mijn woonboek echt iets voor jou. Vraag het hier gratis aan!

Welke kleur past bij koper?

In het filpmje laat ik je zien dat je de koperen vaas en dus alle accessoires van die kleur op verschillende manieren kunt combineren. Zo pak ik een kleurig kussentje met pasteltinten. Dat is geen toeval. Kleuren zoals oudroze, frisgroen en lila passen perfect bij deze kleur. Daarnaast zijn alle naturel kleuren een goede match. Dat kunnen dus grijstinten zijn, maar ook bruin, beige zand of wit.

Koperen accessoires en kussens.

Persoonlijk hou ik ervan om koper in mijn interieurs te gebruiken. De mooiste versie van vind ik brons. In mijn hoofd is dat  dus ook een soort van koper. Ik probeer in kussentjes of waxinelichtjes houders iets van deze kleuren terug te laten komen. Ze geven iets warms en chic aan het geheel. In dit project kun je zien hoe ik dat in het interieur verwerkt heb. In de basis heb ik veel wit, grijs en  bruintinten gebruikt. Door stijlvolle accessoires is het een smaakvol geheel geworden.

Laat mij hieronder weten wat je van dit inperfecte filmpje vind! Niet allemaal tegelijk…. ;)

Ik ben erg benieuwd naar jou ervaringen met koperen woonitems en hoe je dat gebruikt hebt in je interieurs. Laat mij hieronder weten wat je van dit inperfecte filmpje vind! Niet allemaal tegelijk…. ;)

Warme groeten,

Ryan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

DOWNLOAD MIJN BOEK CONTEMPORARY CHIC

whitehousedecorations.nl draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches