DOWNLOAD MIJN BOEK CONTEMPORARY CHIC

Het is alweer ruim twee maanden geleden dat ik mijn eerste interieurdesign-event lanceerde: het Design My Home Event. Wat vond ik het spannend zeg! Maar wat was het ook een heerlijk succes en een onvergetelijke ervaring…

O, en mocht je het gemist hebben… dit interieurdesign-event heeft als doel om vrouwelijke levensgenieters (mannen zijn ook welkom hoor) te helpen hun droominterieur te realiseren. Het is een uniek lifestyle-event boordevol interieurinspiratie, energie, leuke contacten en meer. En dat op een prachtige locatie aan het water.

Ik weet niet zo goed wat het is, maar ik voel mij heerlijk de laatste tijd! Nu kan dat gewoon komen omdat er allemaal mooie dingen staan te gebeuren: een nieuw huis, weer een kleine op komst en natuurlijk mijn tweede event,…

Ik ga er spontaan van zingen: “Because I’m happy, Clap along if you feel like a room without a roof…” 

Ik wil jullie ook laten meegenieten van het positieve gevoel! Ik geef daarom een gratis kaartje weg voor het komende Design My Home Event  op zaterdag 29 november a.s.Profiteer nu van deze unieke kans!

Bekijk onderstaande video om een indruk te krijgen van wat je tijdens het Design My Home Event kunt verwachten:

Als je kans wilt maken op deze gratis ticket (t.w.v. € 495 ex. BTW) voor het Design My Home Event, geef dan in het commentaarveld hieronder jouw antwoorden op de volgende drie vragen:

1.Waarom verdien jij deze ticket?

2.Hoe gecommitteerd ben jij om je droominterieur echt te realiseren?

3.Wat betekent het voor jou als je droominterieur gerealiseerd is? 

Je hebt tot vrijdag a.s. 17:00 uur om jouw antwoorden in het commentaarveld hieronder te geven.

Daarna kiezen we met ons team de beste comment – en daarmee de persoon die volgens ons het meeste een GRATIS ticket verdient.

Ik kan niet wachten om van je te horen en je te mogen ontvangen op 29 november, de dag van het interieurdesign-event: Design My Home. Alle algemene en praktische informatie voor het event vind je hier.

Stijlvolle groeten,

Ryan

PS. DEEL dit artikel met jouw vriendinnen en vrienden, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk profiteren.

10 reacties op “Gratis ticket voor het Design My Home Event”

 1. Ik meld mij graag aan voor deze kans om gratis deel te nemen aan dit 2e eventl! Niet dat het niet de moeite waard is om er voor te betalen integendeel! De 1e heb ik meegemaakt en ik ben super entousiast. Ryan kan zijn passie voor interieurdesign zo lijfelijk overbrengen dat je zeer gefocust aan raakt en alleen maar aan de slag wil.
  Huizen inrichten is 1 van mijn hobby’s en als ik ergens binnenkom is het 1e wat ik doe de inrichting bekijken, kleuren en alles in mij opnemen, ideeën opdoen absolute nono’s opslaan enz.
  De 29e zou voor mij eigenlijk niet mogelijk zijn omdat ik namelijk de 28e jarig ben 🙂 en de 30e moet optreden in Medemblik dan word het een heel druk weekend. Maar om mijn droom interieur te realiseren (want binnenkort verwacht ik mijn nieuwe huis) wil ik deze kans niet missen !

 2. marielle schaeffer

  Ik zou graag kans maken op een gratis advies/styling/info dag van Ryan.

  Niets is leuker om erachter te komen hoe je jouw droom(woon) wensen kan realiseren en echt ‘thuis’ te komen op elke plek van je huis.

  Ik kan niet wachten en mijn handen kriebelen…..helemaal na het bekijken van het filmpje.

  Dus…I’ll keep my fingers crossed…..en ondertussen plaats ik comments op je facebookpagina vol met rooms of the day……:-)

 3. Nog even antwoord op de vragen:
  1.Waarom verdien jij deze ticket?
  Gezien ik inspiratie wil opdoen om echt uiteindelijk iets te gaan ondernemen in m’n huis.

  2.Hoe gecommitteerd ben jij om je droominterieur echt te realiseren?
  100% gecommitteerd, alleen moet ik er echt tijd voor maken.

  3.Wat betekent het voor jou als je droominterieur gerealiseerd is?
  Geweldig, bijzonder..een wonder!

 4. Ik ga absoluut naar “Design my Home Event’, gratis of niet, omdat ik ondanks mijn 67 jaar nog altijd als interieurconsulente advies geef aan jonge en oudere mensen om hun interieur een make-over te geven en hun bestaande meubelen te combineren met design (wat steeds gewaardeerd wordt). Ik ben sinds mijn jeugd met interieur bezig en nu nog meer boeit mij de wereld van DESIGN (ik ben daarom meer dan 100% gecomitteerd); Ik ben steeds gelukkig als ik mensen hun droominterieur realiseer.
  Daarom zal ik er hoe dan ook aanwezig zijn (mijn passie boven alles).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

DOWNLOAD MIJN BOEK CONTEMPORARY CHIC

whitehousedecorations.nl draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches