DOWNLOAD MIJN BOEK CONTEMPORARY CHIC

Een aantal maanden geleden bezocht ik een driedaagse training voor ondernemers. Hier heb ik uitgebreid over geschreven in een andere blog.
Een van de dingen die ik daar leerde was een fenomeen dat perfect bij mijn bedrijf zou blijken te passen: de nieuwe marketing. Dit bestaat simpel gezegd uit drie stappen:

1. Maak van onbekenden vrienden
2. Maak van vrienden klanten
3. Maak van klanten ambassadeurs

Nu vraag je je waarschijnlijk af wat dit met jou te maken heeft? Nou, dat zal ik even uitleggen: ik wil je gaan belonen! Ik geloof namelijk heilig in het principe eerst te geven en dan pas te ontvangen of eerst te dienen en daarna te verdienen.

Welnu…

Zoals je misschien al weet beloon ik alle actieve deelnemers aan deze blog. Als je dat nog niet wist, moet je dit stukje nog even lezen.
Maar dat is nog niet alles! Ik wil je namelijk ook belonen via een zogenaamd referral programma. Een systeem dat jou beloont als een van je vrienden, door jou toedoen, klant wordt van mij.

Dus wanneer je een familielid, vriend of relatie naar mij doorverwijst en daar een opdracht uit voortkomt krijg je 10% van de omzet uitgekeerd in cadeaubonnen of (luxe) artikelen naar keuze.

Leuk toch!

Het enige wat jij hoeft te doen is je inschrijven op mijn VIPlist, mocht je dat nog niet hebben gedaan. Daarna stuur je een mail naar info@whitehousedecorations.nl. Vermeld daarbij in het subject gedeelte: referral + je naam. Geef vervolgens in je mail zoveel mogelijk informatie over de persoon die jij aandraagt.

Het gaat in beginsel alleen om mensen die hebben aangegeven op zoek te zijn naar een interieurspecialist. Maar als je iemand kent waarvan je bijna 100% zeker weet dat deze persoon zijn/haar interieur op korte termijn wil gaan aanpassen, mag dat ook.

Nu we toch bezig zijn wil ik je meteen het volgende vragen…
Ken jij vrouwen met stijl die houden van het goede leven en die vinden dat dat wel wat mag kosten?
Geef in het commentaarveld hieronder een korte omschrijving, in steekwoorden, van deze persoon en zijn of haar woonwensen.

Stijlvolle groet,
Ryan

2 reacties op “Ik wil je belonen!”

    1. Hallo Jovadre, Bedankt voor je comment. Wat bijzonder om te zien hoe jij creatief bezig bent. Voor welk publiek ontwerp je vooral? Ik ben trouwens ook benieuwd of je iets meekrijgt van de woonvragen/-wensen van je klanten. Gr Ryan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DOWNLOAD MIJN BOEK CONTEMPORARY CHIC

whitehousedecorations.nl draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders