Zwart wit interieur: 15 x Tips en Inspiratie!

Zwart wit interieur woonkamer.

Zwart wit interieurs kom je de laatste jaren steeds vaker tegen. Ik ben op Facebook lid van heuse Faceboek groep genaamd: Zwart wit wonen modern scandinavisch. Deze 22500 leden zijn allemaal hardcore fans van deze interieurstijl. De ene na de andere woonkamer passeert de revue. En geef ze eens ongelijk. Zwart wit interieurs zijn tijdloos en flexibel. Daarnaast is er voor elk budget iets te vinden in deze woonsfeer.

Zwart wit interieur gezellig maken?

Ondanks het enthousiasme zie ik toch regelmatig veel vragen. Enkele voorbeelden:

  • zwart wit interieurHelp! Ik ben opzoek naar een leuk vloerkleed maar kom er qua kleur niet ui
  • Hoi allemaal..wat hebben jullie op jullie planken aan de muur staan?ik ben een beetje inspiratie loos..
  • Advies gevraagd! Ik heb nu een week de sleutel van mijn huisje en ik ben nu druk aan het schilderen. Er ligt ook al een nieuwe vloer in. Ik twijfel nu wat voor kleur plint ik in de keuken wil. De kozijnen wil ik denk zwart maken, doen of niet

Blijkbaar is het toch vrij lastig hoe je een zwart wit interieur creëert waar je helemaal tevreden over bent. In dit filmpje geef ik daarom een paar tips hoe je deze sfeer kunt creëren in je interieur.

Zwart wit interieur en hout.

Ga lekker achterover zitten en laat je inspireren door deze simpele tips. Het belangrijkste dat ik je kan meegeven als deze stijl bij je past is zorg voor voldoende spanning! Mix verschillende materialen zoals staal, hout en keramiek. Maar ook hard en zacht zoals breisels en beton. En zorg voor een lichte en stoere basis. Succes!

 

Ik ben erg benieuwd wat jou tips zijn voor een zwart wit interieur. Deel het in het commentaar veld hieronder. Onder de eerste 15 serieuze reacties verloot ik een Zwart Wit Woonpakket!