Stylingtips voor de salontafel, eettafel of dressoir. [VLOG]

Het is zover! Mijn eerste vlog (video + blog) met leuke stylingtips staat online. Yes, yes, yes!

 

Om eerlijk te zijn, zal ik er meteen even bij zeggen dat dit probeersel verre van perfect is. Ik vind dit namelijk een van die dingen, waar je gewoon mee moet beginnen, ready or not. En dat is niet altijd even makkelijk voor mij. Ik behoor namelijk normaal gesproken tot het soort dat alles helemaal uitgewerkt wil hebben voor het iets doet. Maar ik heb inmiddels ontdekt dat dit bij ondernemen ietsje anders werkt…

 

Dus… gewoon maar springen en zien waar je terecht komt. Gelukkig had ik mijn steun en toeverlaat Juda van anderhalf, bij mij. En ik waarschuw jullie, deze beste jongen is niet op z’n mondje gevallen.

 

Dit is dus een reis waarvan ik totaal geen idee heb welke kant het op gaat. Wat werkt wel en wat werkt niet? Het moet allemaal onderweg duidelijk worden.

 

Maar gelukkig heb ik jullie!

 

Over welke onderwerpen/stylingtips zou jij een filmpje willen zien? Deel het in het commentaarveld hieronder.

 

Ik kijk uit naar je reactie,

 

 

Ryan

 

P.S. Deel dit artikel met je netwerk door op de facebook-, Twitter-, LinkedIn- of Google+knoppen te klikken links op je scherm.