Referenties
bg0041
Referenties

“Dit is wat een aantal van mijn klanten over mij en mijn projecten zeggen”

Whitehouse Decorations heeft ons een geweldige make-over bezorgd.
Zeer professioneel aangepakt en we zijn er nog steeds elke dag blij mee.
Men heeft originele ideeën en tevens die persoonlijke “touch”die echt bij ons past.
Wij kunnen een ieder aanraden om met WD een afspraak te maken en u zal er geen spijt van krijgen.

Michael & Jeandail Wittenberg

Whitehouse Decorations heeft ons een geweldige make-over bezorgd. Zeer professioneel aangepakt en we zijn er nog steeds elke dag blij mee. Men heeft originele ideeën en tevens die persoonlijke “touch”die echt bij ons past. Wij kunnen een ieder aanraden om met WD een afspraak te maken en u zal er geen spijt van krijgen.
Ik ben zeer fijn geholpen door Ryan van Whitehouse Decorations!
Deze man verstaat zijn vak echt heel goed. We zijn dan ook erg blij met het resultaat!

Vincent Broedelet

Ik ben zeer fijn geholpen door Ryan van Whitehouse Decorations! Deze man verstaat zijn vak echt heel goed. We zijn dan ook erg blij met het resultaat!
Ryan heeft voor onze woonkamer een complete make-over gerealiseerd. Ik had duidelijke wensen, en daar werd goed naar geluisterd
Hij heeft met bestaande en nieuwe spullen een mooie sfeer neergezet. We zijn enorm tevreden met het resultaat!

Alfia Zakieva

Ryan heeft voor onze woonkamer een complete make-over gerealiseerd. Ik had duidelijke wensen, en daar werd goed naar geluisterd Hij heeft met bestaande en nieuwe spullen een mooie sfeer neergezet. We zijn enorm tevreden met het resultaat!
De samenwerking met Whitehouse Decorations heb ik als zeer prettig ervaren. Vanwege de persoonlijke benadering en creatieve kijk op decor en interieur kregen mijn producten de juiste uitstraling.

Siham Berrzal

De samenwerking met Whitehouse Decorations heb ik als zeer prettig ervaren. Vanwege de persoonlijke benadering en creatieve kijk op decor en interieur kregen mijn producten de juiste uitstraling.
  •  “Deze man verstaat zijn vak echt heel goed. .”

     

    Vincent Broedelet
  • “Men heeft originele ideeën en tevens die persoonlijke “touch”die echt bij ons past”


    Micheal Wittenberg
Whitehouse Decorations heeft voor Powerlady Magazine twee geweldige interieur metamorfoses verzorgd. Binnen enkele uren wist Ryan van Whitehouse Decorations van kleine, moeilijk in te richten ruimtes een sfeervol geheel te maken. liefde voor het vak zorgde Whitehouse Decorations ervoor dat de gerestylde ruimtes harmonieus, eigentijds en warm aanvoelden. Powerlady Magazine is blij dat Whitehouse Decorations deel uitmaakt van haar creatieve team.
Dominique Nok
Hoofdredacteur Powerlady Magazine
www.powerlady.nl

Dominique Nok

Whitehouse Decorations heeft voor Powerlady Magazine twee geweldige interieur metamorfoses verzorgd. Binnen enkele uren wist Ryan van Whitehouse Decorations van kleine, moeilijk in te richten ruimtes een sfeervol geheel te maken. liefde voor het vak zorgde Whitehouse Decorations ervoor dat de gerestylde ruimtes harmonieus, eigentijds en warm aanvoelden. Powerlady Magazine is blij dat Whitehouse Decorations deel uitmaakt van haar creatieve team. Dominique Nok Hoofdredacteur Powerlady Magazine www.powerlady.nl
Wij zijn enorm blij met de make-over door Whitehouse Decorations! We konden onze ogen niet geloven toen we het resultaat zagen!
Binnen de afgesproken (korte) termijn en binnen het beschikbare budget heeft Whitehouse Decorations drie kamers enorm veranderd en we beleven er nog dagelijks plezier aan. Ons huis heeft nu een stijlvolle en moderne inrichting en Whitehouse Decorations heeft daarbij (op eigen initiatief) goed rekening gehouden met de praktische behoeften van ons gezin.

Sergio & Karyn Veldbloem

Wij zijn enorm blij met de make-over door Whitehouse Decorations! We konden onze ogen niet geloven toen we het resultaat zagen! Binnen de afgesproken (korte) termijn en binnen het beschikbare budget heeft Whitehouse Decorations drie kamers enorm veranderd en we beleven er nog dagelijks plezier aan. Ons huis heeft nu een stijlvolle en moderne inrichting en Whitehouse Decorations heeft daarbij (op eigen initiatief) goed rekening gehouden met de praktische behoeften van ons gezin.

Wil jij ook direct aan de slag met je droominterieur?

GRATIS INTERIEURADVIES

GRATIS E-BOOK

webboek