Elk interieur verdient aandacht
omdat elk mens dat verdient!

Je hebt een prima huis, maar je
voelt je nog niet helemaal thuis…

Je mist de finishing touch in je interieur. Je hebt misschien al van alles geprobeerd, maar het is het net niet. Hoe maak je nou eigenlijk van je huis een thuis? En niet zomaar een thuis… maar een thuis waar je stapelverliefd op bent??

Dan ben je hier op de juiste plek, want dat is precies waar ik je mee kan helpen!

Ik ben Ryan de Kom en ik help jou, levenslustige vrouw, met het realiseren van het interieur van je dromen, zodat je weer verliefd wordt op je huis! 

Ik wil heel graag dat mensen gelukkig zijn.
Voor mij betekent dat warmte, groei en vrijheid.

Ik geloof dat mensen schoonheid nodig hebben omdat het een van de behoeftes is van het menselijk hart. Net als warmte en vrijheid. Schoonheid die afgestemd is op jou, maakt altijd gelukkig. Of het nu een prachtige jurk is of een mooi lied… het doet iets positiefs met je.

Schoonheid heeft ook met aandacht te maken. Tijd voor jezelf en je verlangens. Alles wat je aandacht geeft groeit en bloeit. Zo geef je jezelf de vrijheid om jezelf te zijn!

Daarom wil ik jou helpen je interieur de aandacht te geven die het verdient, zodat jij en je huis nog meer gaan stralen!

Maar hoe dan?

Maar hoe doe je dat? Ikzelf ben gewoon, na een carrière als recruiter, begonnen in de zomer van 2010! Portfolio opbouwen, ervaring opdoen: veel genieten en veel leren! Ik durf inmiddels wel te zeggen dat ik een expert bent als het gaat om interieurmake-overs. Ik kan nu met gemak een ruimte, binnen een bepaald budget, de sfeer geven die iemand zoekt.

En dat kan ik ook voor jou doen! Ik help je om van je huis een warm, chic en uitnodigend thuis te maken. Maar ik ben geen architect of aannemer die je verbouwing gaat uitvoeren. Dus als je iemand zoekt die jou de technische ins en outs van je woning kan vertellen, dan moet je niet bij mij zijn.

Maar als je:

 een warm, chic en uitnodigend huis wilt…

meer sfeer, persoonlijkheid en rust in je huis zoekt…

opnieuw thuis wilt komen in je eigen huis…

een frisse (woon)start wilt maken na een pittige tijd…

een droominterieur wilt om verliefd op te worden…

…dan help ik je graag!

Ik ben sterk in het vertalen van jouw wensen en eisen naar een smaakvol interieur dat bij jou past.
De meeste mensen vinden het erg lastig om een eenheid te creëren in huis,
terwijl dit nou net de sleutel is voor een sfeervol interieur.

Beauty in living because beauty lifts up the soul!

Ryan heeft mijn huiskamer een totale make-over gegeven. Ik had hem de vrije hand gegeven, maar moest wel zelf muren en meubels verven. Ik schrok toen ik merkte dat alles wit of creme werd, maar toen ik eenmaal het eindresultaat zag, was ik heel blij verrast. Krijg erg veel complimenten. Het huis is heerlijk licht en oogt heel gezellig.

Coby Schavemaker

Ryan heeft mijn huiskamer een totale make-over gegeven. Ik had hem de vrije hand gegeven, maar moest wel zelf muren en meubels verven. Ik schrok toen ik merkte dat alles wit of creme werd, maar toen ik eenmaal het eindresultaat zag, was ik heel blij verrast. Krijg erg veel complimenten. Het huis is heerlijk licht en oogt heel gezellig.
Whitehouse Decorations heeft ons een geweldige make-over bezorgd.
Zeer professioneel aangepakt en we zijn er nog steeds elke dag blij mee.
Hij heeft originele ideeën en tevens die persoonlijke touch die echt bij ons past.
Wij kunnen een ieder aanraden om met WD een afspraak te maken en u zal er geen spijt van krijgen!

Michael & Jeanedail Wittenberg

Whitehouse Decorations heeft ons een geweldige make-over bezorgd. Zeer professioneel aangepakt en we zijn er nog steeds elke dag blij mee. Hij heeft originele ideeën en tevens die persoonlijke touch die echt bij ons past. Wij kunnen een ieder aanraden om met WD een afspraak te maken en u zal er geen spijt van krijgen!
Ryan is verrassend en origineel, weet met kleine nuances een warme sfeer te creëren.
Toen hij aan de make-over begon wist ik niet helemaal hoe het zou worden, ook omdat ik hem de vrije hand had gegeven, natuurlijk hebben we dingen overlegd en kende hij mijn smaak. Hij weet van een huis een “thuis” te creëren!

Adinda Ebbe

Ryan is verrassend en origineel, weet met kleine nuances een warme sfeer te creëren. Toen hij aan de make-over begon wist ik niet helemaal hoe het zou worden, ook omdat ik hem de vrije hand had gegeven, natuurlijk hebben we dingen overlegd en kende hij mijn smaak. Hij weet van een huis een “thuis” te creëren!
249680_10150187012371551_8040305_n
IMG_1048
IMG_1676 4 1
418894_10150634061757366_337712346_n

Meer over mij

Ik ben al weer tien jaar getrouwd met de mooiste vrouw die er is: Nelleke! Wij hebben twee prachtige kinderen: Juda (3) en Yael (1). We zijn echte levensgenieters… vooral Juda. Die wil altijd koekjes en taart. En dat heeft hij niet van een vreemde…

Mijn grootste passie is mensen! Wat drijft je, waar word je blij van… Interieurdesign zonder de mensfactor is voor mij dan ook geen bal aan!

In 2014 besloten we om onze dromen achterna te gaan: we verkochten ons huis, Nelleke zegde haar baan op en we vertrokken van Overijssel naar de kop van Noord Holland om aan zee te gaan wonen. 

Nog meer weten?

Bezoek me op Facebook, Twitter, Youtube, LinkedIn of Pinterest
waar ik van alles deel van wat ik meemaak of wat me inspireert.

Wil jij ook direct aan de slag met je droominterieur?

GRATIS INTERIEURADVIES

GRATIS E-BOOK