Kerstdecoratie ideeën voor op tafel

Kerstdecoratie: Deze Kerst Tafeldecoraties Zullen Je Hart Direct Verwarmen.

Kerstdecoratie maken voor op tafel.

Ik vind kerst een van de leukste momenten van het jaar. Iedereen is lekker creatief bezig en bijna alle huizen vullen zicht met sfeer en warmte! Ik hou daarvan. Een belangrijk moment tijdens kerst is natuurlijk het kerstdiner. De ultieme kans om hoge ogen te gooien met prachtige kerstdecoratie op tafel. In dit filmpje geef ik je een paar simpele tips en ideeën.

 

Houten kerstdecoratie maken.

Een van de belangrijkste sfeerelementen voor je kerstdecoratie is hout. Dat zorg voor een mooi contrast met al dat (nep) groen. Zorg er dus voor dat je voldoende hout verwerkt in je kersthuis. Dat kunnen houten hartjes zijn die je in de kerstboom hangt of houten kandelaars op tafel. Je kan natuurlijk ook zelf aan de slag met een figuurzaag. Engeltjes, Sparren, Rendieren…..Mogelijkheden zat! Succes 🙂

 

Goedkope kerstversiering action.

Ik hou van de Action. Ik heb volgens mij in alle interieur makeovers die ik gedaan heb iets van deze leuke winkel gebruikt. In het filmpje laat ik je zien hoe je simpele en betaalbare kerstdecoratie kunt gebruikten op je kersttafel.

Bijvoorbeeld mooie champagneglazen met een takje groen erin. Of een tafelloper gemaakt van papieren onderzetters. Je weet wel die dingen die ze voor taarten gebruiken. Goedkope decoratie voor kerst vind je natuurlijk ook bij de kringloop.

 

Ik heb pas nog 2 kerstkransen gekocht bij de kringloop hier in de buurt. Vervolgens heb ik daar prachtige volle kransen van gemaakt met echt groen. Ik heb daar 2 fimpjes over gemaakt: Hoe maak je een kerstkrans Pt1  en Hoe maak je een kerstkrans Pt2

 

Kersttafel dekken voorbeelden

Ik hoop dat ik je voldoende heb geïnspireerd om zelf aan de slag te kunnen. Mocht je nog meer voorbeelden willen zien, kijk dan op pinterest, welke of instagram. Het is allemaal niet zo moeilijk…gewoon doen! Fijne Kerst 🙂