Investeren in je interieur is investeren in jezelf.

De meeste mensen die nadenken over een interieur makeover hebben het idee dat ze hiervoor eerst een gigantische bak met geld moeten hebben. Begrijpelijk, want voor niets gaat de zon op.

 

Het kan alleen ook anders…

 

Heb je mijn blog of facebookpagina wel eens bekeken?
 Misschien is het je dan opgevallen dat ik je veel vragen stel. Ik wil namelijk weten wat je beweegt, wat je interesseert en wat je behoeften zijn. Hierdoor kan ik steeds gerichter jouw woonwensen vervullen. Al die creatieve ideeën en tips komen niet alleen van mij, maar ook van jouw reacties op de blog-artikelen of posts. En de reacties van anderen op jouw reacties, etc.

 

Dat is de kracht van samen…wonen!

 

Jouw bijdrage is waardevol voor de lezers van deze blog. Ik vind het prachtig om te zien met hoeveel enthousiaste woon- en levensgenieters reageren op de wooninspiratie die ik dagelijks deel op Facebook. Maar ik wil mijn relatie met jou een nieuwe dimensie geven!

 

Daarom geef ik gratis wooncadeau’s aan die mensen die actief zijn op deze blog. Onder het mom van alles is energie: wat je erin stopt, krijg je er ook weer uit.

 

• Wanneer je 25 comments hebt geplaatst, krijg je 1 STER en een gratis waardebon, ter waarde van €125 (te besteden in mijn webwinkel of te gebruiken voor mijn interieuradvies)
• Wanneer je 75 comments hebt geplaatst, krijg je 2 STERREN en een gratis waardebon ter waarde van €275 (te besteden in mijn webwinkel of te gebruiken voor mijn interieuradvies)
• En wanneer je 150 comments hebt geplaatst, krijg je 3 STERREN en een gratis waardebon ter waarde van €500 (te besteden in mijn webwinkel of te gebruiken voor mijn interieuradvies)

 

Het gaat hier alleen om comments die ook echt iets toevoegen aan het gesprek.
Dus bezoek deze blog regelmatig, kijk wat je bij kunt dragen aan het gesprek en plaats je comments. Zo investeer je eens op een andere manier in jezelf… en hebben anderen er ook baat bij!

 

Zullen we meteen beginnen?

Plaats hieronder je eerste comment en vertel me wat je van dit idee vindt. Onder de eerste 30 comments verloot ik een luxe accessoirepakket.

 

Stijlvolle groet,
Ryan

 

P.S. Vergeet niet dit te delen met je Facebookvrienden, Twittervolgers of Linkedin contacten!!