Gratis ticket voor het Design My Home Event

Het is alweer ruim twee maanden geleden dat ik mijn eerste interieurdesign-event lanceerde: het Design My Home Event. Wat vond ik het spannend zeg! Maar wat was het ook een heerlijk succes en een onvergetelijke ervaring…

 

O, en mocht je het gemist hebben… dit interieurdesign-event heeft als doel om vrouwelijke levensgenieters (mannen zijn ook welkom hoor) te helpen hun droominterieur te realiseren. Het is een uniek lifestyle-event boordevol interieurinspiratie, energie, leuke contacten en meer. En dat op een prachtige locatie aan het water.

 

Ik weet niet zo goed wat het is, maar ik voel mij heerlijk de laatste tijd! Nu kan dat gewoon komen omdat er allemaal mooie dingen staan te gebeuren: een nieuw huis, weer een kleine op komst en natuurlijk mijn tweede event,…

 

Ik ga er spontaan van zingen: “Because I’m happy, Clap along if you feel like a room without a roof…” 

Ik wil jullie ook laten meegenieten van het positieve gevoel! Ik geef daarom een gratis kaartje weg voor het komende Design My Home Event  op zaterdag 29 november a.s.Profiteer nu van deze unieke kans!

 

Bekijk onderstaande video om een indruk te krijgen van wat je tijdens het Design My Home Event kunt verwachten:

 

 

Als je kans wilt maken op deze gratis ticket (t.w.v. € 495 ex. BTW) voor het Design My Home Event, geef dan in het commentaarveld hieronder jouw antwoorden op de volgende drie vragen:

 

1.Waarom verdien jij deze ticket?

2.Hoe gecommitteerd ben jij om je droominterieur echt te realiseren?

3.Wat betekent het voor jou als je droominterieur gerealiseerd is? 

 

Je hebt tot vrijdag a.s. 17:00 uur om jouw antwoorden in het commentaarveld hieronder te geven.

 

Daarna kiezen we met ons team de beste comment – en daarmee de persoon die volgens ons het meeste een GRATIS ticket verdient.

 

Ik kan niet wachten om van je te horen en je te mogen ontvangen op 29 november, de dag van het interieurdesign-event: Design My Home. Alle algemene en praktische informatie voor het event vind je hier.

Stijlvolle groeten,

 

Ryan

 

PS. DEEL dit artikel met jouw vriendinnen en vrienden, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk profiteren.